Diensten

DIENSTEN

Dankzij mijn positieve instelling denk ik graag in mogelijkheden. Met een kritische blik stel ik mij dienend op naar mijn opdrachtgevers, zodat we samen het beste resultaat behalen. Dat kan in de vorm van projectmanagement, business development en relatiebeheer. Door jarenlange ervaring in de gezondheidssector weet ik wat de vraag in deze sector is. Goed relatiebeheer, zorgt voor een duurzame relatie voor nu en in de toekomst.

Relatiebeheer

U wilt als organisatie met uw product, dienst of project voet aan de grond krijgen in de gezondheidszorg. De juiste benadering, kennis van de organisatie en routing zijn daarbij van essentieel belang. Ik ondersteun organisaties bij het opbouwen van een duurzame relatie in deze sector. Ik maak de verbinding en maak daarbij de juiste connecties.

Business development

Als ondernemer uw organisatie op orde krijgen of de resultaatgerichtheid vergroten? Als business developer kijk ik met uw organisatie mee en adviseer ik hoe we uw dienst of product in de markt kunnen zetten. Omdat ik zowel voor zorgondernemers als gezondheidsorganisaties heb gewerkt zit mijn toegevoegde waarde in inzicht geven in mogelijkheden bij uw business case. Dat doe ik door ondersteuning te bieden in het proces en binnen de organisatie.

Projectmanagement

Heeft u een innovatief idee of project voor de gezondheidssector? Dan ondersteun ik het proces optimaal. Daarbij verlies ik de doelgroep en het resultaat nooit uit het oog. Ik open deuren binnen de Healthcare sector die voor anderen gesloten blijven met als resultaat tevreden opdrachtgevers en gemotiveerde medewerkers.