OVER ANITA

Anita is spontaan, deskundig, professioneel, betrokken, werkt zelfstandig, innovativiteit, flexibel, optimistisch en resultaatgericht. Ze begon haar loopbaan als verpleegkundige op de cardiologie-afdeling in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Daar leerde ze ziekenhuizen en zorginstellingen van binnen en buiten kennen. Vanuit de ambitie om dienstverlening en patiëntenzorg te verbeteren maakte ze de overstap naar onderzoek en innovatie.

Medisch & organisatorisch

Als projectcoördinator werkte ik aan de ontwikkeling en organisatie van klinisch wetenschappelijk onderzoek. Wij faciliteerden het gehele traject van onderzoeksopzet tot en met eindrapportage. Het werk was gericht op individuele onderzoekers van topklinische en universitaire ziekenhuizen in binnen- en buitenland en op de farmaceutische-, medical device- en eHealth industrie.

Netwerk gezondheidszorg

Die ervaring en mijn opgebouwde netwerk in de gezondheidszorg, bracht mij bij mijn volgende uitdaging: business developer bij het Health Innovation Park. Een open innovatiecentrum in de regio Zwolle. Vanuit een dubbelrol als innovatie adviseur en business developer ondersteunde ik kansrijke innovatieve initiatieven. Dit waren veelal projecten die bijdragen aan maatschappelijk en economisch rendement van de regio. Van idee tot realisatie moesten projecten professioneel, onafhankelijk en praktijkgericht geadviseerd worden.

Partijen verbinden

De combinatie van klantgerichtheid, inlevingsvermogen, ondernemersgeest en kennis van zowel medisch inhoudelijke als organisatorische zaken, stellen mij hiertoe in staat. Mijn kracht zit in communicatie, partijen verbinden en oplossingen zoeken. Deze rol als relatiebeheerder past mij als een jas.

Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en expertise in de gezondheidszorg? Neem dan contact op voor een kennismaking.

Neem contact op